Contact

Schouder Centrum IBC Amstelland
Veteranenlaan 1
1183 DL Amstelveen
020 214 10 11

Informatie opvragen?

Wilt u meer informatie over een van onze disciplines of heeft u een andere vraag?
Vul even het onderstaande formulier in en we nemen z.s.m. contact met u op.

Ik wil graag meer informatie over:

14 + 5 =

Openingstijden

Ons centrum is geopend op:

Maandag8.00 - 18.00 uur
Dinsdag8.00 - 18.00 uur
Woensdag8.00 - 18.00 uur
Donderdag8.00 - 18.00 uur
Vrijdag8.00 - 18.00 uur

Telefonische afspraak

Wilt u een afspraak maken? Dan kunt u het beste bellen 020 214 10 11 op onderstaande tijden:

Maandag9.00 - 14.00 uur
Dinsdag9.00 - 14.00 uur
Woensdag9.00 - 12.00 uur
Donderdag9.00 - 14.00 uur
Vrijdag9.00 - 12.00 uur

Privé parkeren

Naast ons gebouw is een prive terrein waar bezoekers van IBC Amstelland gratis kunnen parkeren.

Routebeschrijving

Openbaar vervoer

Let op! Er vinden momenteel werkzaamheden plaats op de Beneluxbaan. De metrohalte Kronenburg is tijdelijk opgeheven. U kunt uitstappen bij halte Biesbos.

Metrolijn 51 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in , de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek. Tramlijn 5 halte Kronenburg, lopen 12 minuten. Wandel de Saskia van Uylenbergweg in, deze volgen. Er zijn twee rotondes waar u rechtdoor gaat. Dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in , de eerste straat links is de Veteranenlaan. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanuit Den Haag/Schiphol/ Haarlem (A4)

Volg op het knooppunt Badhoevedorp de A9 (richting Amstelveen/Utrecht). Neem op de A9 afslag Amstelveen (afrit 5), Houd links aan bij de splitsing, volg de borden voor s108/Stadshart en voeg in op de Keizer Karelweg/de s108. Volg de Keizer Karelweg, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, sla dan rechtsaf naar Laan Walcheren. Neem op de rotonde de 3e afslag naar de Rembrandtweg, volg deze weg tot u bij stoplichten komt. Ga daar rechtdoor de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanuit Utrecht/Amersfoort (A2)

Volg op het knooppunt Holendrecht de A9 (richting Amstelveen/Schiphol/Haarlem). Neem afslag 4-Ouderkerk a/d Amstel richting Ouderkerk a/d Amstel/Amstelveen-Oost. Volg de 2 rechterrijstroken om rechtsaf te slaan naar de Burgemeester Boersweg/de N522. Volg een rijstrook naar keuze om linksaf te slaan naar de Oranjebaan/de s109. Volg deze weg, ga dan rechtsaf om in te voegen op de Beneluxbaan/ de s109. Bij afslag Kronenburg , rechtsaf de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag. Ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanaf de A10 (vanuit richting Zaandam)

Neem afslag s 108 Buitenveldert , ga bij de stoplichten linksaf de Amstelveenseweg op. Deze weg volgen, na de stoplichten bij het kruispunt naar de Bosbaan, kunt u linksaf De Cuserstraat in. Aan het eind van deze weg bij het stoplicht naar rechts de Beneluxbaan op. Bij het eerstvolgende stoplicht gaat u linksaf, richting Kronenburg , de Saskia Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

Vanaf de A10 (vanuit richting Amersfoort)

Neem de afrit s109 richting Buitenveldert/RAI/Rivierenbuurt. Sla linksaf naar de Europaboulevard richting Buitenveldert. Volg de Europaboulevard tot het einde, neem op de rotonde de eerste afslag naar de Van Boshuizenstraat. Aan het eind van deze straat bij de stoplichten naar links de Beneluxbaan op. Deze weg volgen, bij de tweede stoplichten gaat u linksaf richting Kronenburg, de Saskia van Uylenbergweg op. Deze weg volgen, bij beide rotondes neemt u de tweede afslag, ga dan rechtsaf de Frits Mullerlaan in, dan gelijk naar links de Veteranenlaan in. U vindt ons in het eerste gebouw vanaf de hoek.

IBC Amstelland, Veteranenlaan 1, 1183 DL Amstelveen