Reviews

Waarom uw mening zo belangrijk voor ons is

Waarom uw mening zo belangrijk voor ons is? Idealistische ideeën zijn mooi om te hebben en dit drijft ons om te komen tot goede zorg. Echter werkt het pas als u tevreden bent. Daarom is uw mening voor ons zeer belangrijk, zodat wij van u kunnen leren om telkens betere zorg te kunnen leveren. Hieronder kunt u uw mening geven.

Echt een life changer voor mij! Ik ben hier elke keer heel blij vandaag gekomen. Blij met de voortgang en het snappen hoe mijn lijf werkt en wat het moet doen om het goed te laten functioneren (dankzij de mooie vergelijkingen van Karin).

Linda

Karin heeft kennis van zaken, ze weet wat de doet. Door haar doorzettingsvermogen, geduld en duidelijke uitleg is revalideren een stuk makkelijker vol te houden en kom je verder. Zij gaat net dat stapje verder in de zorg die ze levert. Bij haar ben je in goede handen!

 

H. van Eijl

Na twee herniaoperaties in de rug en jarenlang allerlei therapieën gehad te hebben, ben ik via de huisarts terecht gekomen bij IBC Amstelland.

Na een uitgebreide intake, de fysiotherapeute Eva Stolk toegewezen. De rust die zij overbrengt,de kennis en aandacht. Verder kijken in het menselijk lichaam hoe en waarom pijn zich manifesteert, was voor mij een openbaring.

Zij onderscheid zich van de vele therapeuten die ik gehad heb, deze speciale manier van aanpak in haar vakgebied maakt dat het mij na een paar maanden al veel heeft geholpen in vermindering van pijn.

Dank Eva.

 

 

 

M. Vera

Nicolette heeft me laten voelen en daarmee doen beseffen dat ik in mijn behoefte om alles vast te willen houden en overal controle op uit te oefenen ik letterlijk vast ben komen te zitten. Door de aanraking en oefeningen ben ik van strak naar flexibel gegaan. Een verademing!

Haptotherapie

F.A 35 jaar

Na maanden lang met een pijnlijke schouder met bewegings beperking rondgelopen te hebben , ben ik ( 65 jaar) via huisarts , röntgeloog en orthopeed bij Karin Hekman schouderspecialist van ibcamstelland terecht gekomen. Was een beetje moedeloos geworden , maar zij heeft mij ,met haar expertise , in 8 sessies en doelgerichte oefeningen weer mijn pijnlose beweeglijkheid teruggegeven. Goed dat er dit soort expertise centra zijn !

Adriaan Nühn

 

 

 

A. Nühn

A. Nühn