Werken bij

Openstaande vacatures

IBC-Amstelland is een behandelcentrum waar interdisciplinaire samenwerking het fundament is voor de revalidatie en behandeling van schouder, rug en traumatologie patiënten. Er is sprake van 1e en 2e lijn verwijzingen bij veelal complexe zorgvragen voor zowel orthopedische als neurologische revalidatie. IBC Amstelland is tevens een Zelfstandig Behandel Centrum waarbinnen de medisch specialistische revalidatiezorg in ontwikkeling is.

Op dit moment werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, psychologie, haptotherapie en lifestyle/stress coaching. Naast alle behandeldisciplines wordt er revalidatie yoga gegeven en is er een return- to- sport traject.

IBC Amstelland is een dynamisch centrum met veel ruimte voor ontwikkeling. Educatie wordt als zeer belangrijk gezien en voorlichting bijeenkomsten worden frequent georganiseerd.

ERGOTHERAPEUT (ZZP)

IBC Amstelland is op zoek naar een ERGOTHERAPEUT (ZZP) die graag zou willen participeren in onze zorgorganisatie. De behoefte voor ergotherapeutische zorg ligt vooral bij de patiënten met neurologische schouderproblemen en cliënten met ergonomische vraagstukken. De nadruk ligt op schouderproblematiek. Het van belang dat U hier affiniteit mee heeft. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het meenemen van eigen clientèle.

Heeft u interesse of nog meer vragen dan kunt u mailen naar: h.tops@ibcamstelland.nl

OSTEOPAAT (ZZP)

IBC Amstelland is op zoek naar een OSTEOPAAT (ZZP) die graag zou willen participeren in onze zorgorganisatie. De vraag naar osteopathie ligt vooral bij de patiënten waarbij de wervelkolom een onderdeel uitmaakt van de klacht of waarbij het niet helemaal duidelijk is wat de oorzaak is van het probleem. Uiteraard is er voldoende ruimte voor het meenemen van eigen clientèle.

Heeft u interesse of nog meer vragen dan kunt u mailen naar: h.tops@ibcamstelland.nl