Werken bij

Openstaande vacatures

IBC Amstelland is een behandelcentrum waar interdisciplinaire samenwerking het fundament is voor de revalidatie en behandeling van schouder, rug en traumatologie patiƫnten. Er is sprake van 1e en 2e lijn verwijzingen bij veelal complexe zorgvragen voor zowel orthopedische als neurologische revalidatie. IBC Amstelland is tevens een Zelfstandig Behandel Centrum waarbinnen de medisch specialistische revalidatiezorg in ontwikkeling is.

Op dit moment werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, psychologie, haptotherapie en lifestyle/stress coaching. Naast alle behandeldisciplines wordt er revalidatie yoga gegeven en is er een return- to- sport traject.

IBC Amstelland is een dynamisch centrum met veel ruimte voor ontwikkeling. Educatie wordt als zeer belangrijk gezien en voorlichting bijeenkomsten worden frequent georganiseerd.

Schoudercentrum IBC Brabant opent 1 maart 2022 haar deuren te Schaijk, Brabant.

IBC Brabant:

Fysiotherapeut / sportfysiotherapeut / manueel therapeut

Schoudercentrum IBC Brabant is een nieuw op te starten centrum waar diverse disciplines gericht op schouderzorg actief zullen zijn. Heb jij interesse om binnen een multidisciplinair team diagnostisch en therapeutisch werkzaam te zijn, te participeren in de ontwikkeling van een groeiend 1e, 1,5 en 2e lijn centrum en veel te leren binnen de schouderzorg? Kom dan een keer met ons praten.

Stuur een mail naar info@ibcamstelland.nl of bel ons via 020-2142011. Meer informatie over schoudercentrum IBC (Amstelland) is te vinden op www.ibcamstelland.nl .

IBC Amstelland:

Fysiotherapeut / sportfysiotherapeut / manueel therapeut

Er zijn op dit moment geen openstaande vacatures maar wij staan altijd open voor open sollicitaties.