Werken bij

Openstaande vacatures

IBC-Amstelland is een behandelcentrum waar interdisciplinaire samenwerking het fundament is voor de revalidatie en behandeling van schouder, rug en traumatologie patiënten. Er is sprake van 1e en 2e lijn verwijzingen bij veelal complexe zorgvragen voor zowel orthopedische als neurologische revalidatie. IBC Amstelland is tevens een Zelfstandig Behandel Centrum waarbinnen de medisch specialistische revalidatiezorg in ontwikkeling is.

Op dit moment werken verschillende disciplines nauw met elkaar samen, waaronder fysiotherapie, manuele therapie, acupunctuur, psychologie, haptotherapie en lifestyle/stress coaching. Naast alle behandeldisciplines wordt er revalidatie yoga gegeven en is er een return- to- sport traject.

IBC Amstelland is een dynamisch centrum met veel ruimte voor ontwikkeling. Educatie wordt als zeer belangrijk gezien en voorlichting bijeenkomsten worden frequent georganiseerd.

ERGOTHERAPEUT (ZZP)

IBC Amstelland is op zoek naar een ergotherapeut  (4-8 uur/per week) die geïnteresseerd is in schouderrevalidatie.  Bij Schoudercentrum IBC Amstelland komt een breed en divers aanbod aan schouderpatiënten, van jong tot oud, van sporter tot chronische pijn en dekt zowel de orthopedische als de neurologische schouderrevalidatie. Er is nooit een patiënt hetzelfde!

Het gaat om een vacature van 8 uur waarbij het voornamelijk om (2e lijn) revalidatiezorg gaat in de 1e lijn, bijvoorbeeld bij patiënten met neuralgische amyotrofie en instabiliteit of pijn, waarbij er een complexe zorgvraag is.

IBC Amstelland is een jong groeiend centrum met diverse disciplines zoals, acupuncturist, haptotherapeut, psycholoog, personale trainer, masseurs. Communicatie vinden we heel belangrijk, wat we vormgeven middels een wekelijks interdisciplinair overleg. Onze ambitie is om 2e lijn revalidatiezorg breed neer te zetten in de 1e lijn met helder vormgegeven zorgprocessen.

Heeft u interesse om binnen een multidisciplinair team diagnostische en therapeutisch werkzaam te zijn, te participeren in de ontwikkeling van het centrum, en heel veel te leren binnen de schouderzorg kom dan een keer met ons praten.

Stuur dan een email naar info@ibcamstelland.nl

Fysiotherapeut (Manueeltherapeut)

Schoudercentrum IBC Amstelland is op zoek naar een fysiotherapeut (sport- of manueel-) die geïnteresseerd is in schouderrevalidatie.  Bij Schoudercentrum IBC Amstelland komt een breed en divers aanbod aan schouderpatiënten, van jong tot oud, van sporter tot chronische pijn en dekt zowel de orthopedische als de neurologische schouderrevalidatie. Er is nooit een patiënt hetzelfde!

IBC Amstelland is een jong groeiend centrum met diverse disciplines zoals, acupuncturist, haptotherapeut, psycholoog, personale trainer, masseurs. Tevens wordt wekelijks een diagnostisch schouderspreekuur met een huisarts gehouden. Individuele trainingen wisselen af met schoudergroeps training, zoals een postoperatieve groep en schouderyoga. Communicatie vinden we heel belangrijk, daarom is er wekelijks interdisciplinair patiënten overleg.

Heeft u interesse om binnen een multidisciplinair team diagnostische en therapeutisch werkzaam te zij, te participeren in de ontwikkeling van het centrum, en heel veel te leren binnen de schouderzorg kom dan een keer met ons praten.  Aantal dagen en uren kunnen in overleg worden bepaald.

Stuur een mail naar info@ibcamstelland.nl